Címlap » 

ÁSZF


ÁSZF

A BÁLINT-KER Kft. jognyilatkozata a rendelési és rendeléskövetési rendszerre vonatkozóan

A BÁLINT-KER KFT rendelési és rendeléskövetési (a http://www.balintkerkft.hu –n keresztül elérhető internet szolgáltatás) rendszer bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A BÁLINT-KER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft (a továbbiakban: BÁLINT-KER Kft) weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt áll, annak bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a BÁLINT-KER Kft kifejezett, előzetes, felhasználásra vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A BÁLINT-KER Kft weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a BÁLINT-KER Kft felelősséget nem vállal. A BÁLINT-KER Kft nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


Közösségi média

Facebook oldal megtekintése Valid XHTML 1.0 Transitional Google+ oldal megtekintése Google térkép megtekintése